Godkjennelser
Når det gjelder øyevitaminene er dette produkter som er godkjent av Mattilsynet og vil bli tatt inn til Norge via vår samarbeidspartner i Danmark. Disse produktene har vært godkjent gjennom den Danske Fødevarestyrelsen siden begynnelsen av desember 2009 og gjennomgått firmaets årlige kontroll. Trykk til høyre på “trykk her” for å komme til en ekstern link for å se Fødevarestyrelsens lovpliktige årlige kontroller av firmaet.

Ansvarlig bak firmaet
Shera Anjaria, eier av selskapet Ophta AS, holder til i Fredrikstad. Dette er et nystartet selskap hvor jeg nå ønsker å ha fokus på salg av produkter for øynene/kroppen. Jeg har over 30 års erfaring innenfor øyebransjen hvor jeg blant annet har jobbet for flere store leverandører som Bausch+Lomb, Alcon og Optos.

Jeg skal i første omgang jobbe som distributør med fokus på dokumenterte produkter.

Presentasjon av firmaet bak produktene
DeepSeaPharma ApS eies 100 % av DISOP Holding ApS. DeepSeaPharma ApS startet i 2009 med salg av kosttilskudd i og med at de inngikk avtale om den originale krilloljen fra NKO, som i 2009 ble godkjent i EU som Novel Food.

Sortimentet er nå utvidet med flere spesialprodukter til øynene i forskjellige varianter, som f.eks. høy dose sink (Ophtamin 20) og lav dose sink (Ophtamin serien). Produktene inneholder også andre vitaminer, som har en positiv rolle for opprettholdelsen av et normalt syn og sunn kropp. Disse produkter kommer fra Disophta ApS, som er et datterselskap til DISOP-Holding ApS.

K2-vitaminet med 90 mikrogram pr tablett er en av deres nye produkter. K2-Vitamin bidrar til å øke tilførsel av kalsium til beina samt opprettholde og bevare normal beinstruktur, da K2-vitaminet aktiverer proteinet osteokalsin, som finnes i beinstrukturen.

 

Se den danske fødevarstyrelsens resultater, som er blitt tatt siden 2009.

TRYKK HER