Ophtamin EyeBoost

Ophtamin

Ophtamin Eye-Boost

Vår nye Ophtamin Eye-Boost kosttilskudds produkt inneholder L-Carnitin som er med på å fremme omsetningen av omega 3 i mitokondriene.

Kosttilskuddet inneholder, i tillegg til L-Carnitin også Q10, PQQ, curcumin og B2-vitamin. Disse innholdsstoffene bidrar til å vedlikeholde et normalt syn, samt motvirke oksidativt stress.

Manglende energi er aldersbetinget!
Med alderen begynner mitokondriene å kobbe langsommere. Omdannelsen av omega 3 skjer ved hjelp av L-Carnitin, siden den naturlige produksjonen faller med alderen. Mitokondrienes egen antioksidant Q10 faller også i produksjon jo eldre vi blir.

Det finnes også et DNA system i mitokondriene som er i stand til at duplisere seg selv, men også denne evnen nedsettes med alderen og er ytterligere nedsatt hos pasienter med AMD. Det samlede resultat er nedsatt energi produksjon, oksidativt stress og celledød.

Krill Omega3D-vitamin

Krill omega 3 + D-vitamin

Hvorfor Omega 3 fra Krill ?

Krill-olje opptas hurtigere og opp til 50% bedre enn tradisjonelle fiskeoljer:
– Krill-olje inneholder mest Omega 3 i en vannoppløselig form (fosfolipider) og opptas derfor direkte fra tarmen til blodet.
– Tradisjonell fiskeolje inneholder Omega 3 i en fettoppløselig form (triglycerider) og en optimal opptakelse er derfor avhengig av en lang rekke øvrige faktorer i tarmsystemet.
– Fosfolipider spiller en avgjørende rolle i alle kroppens cellemembraner, mens triglycerider lagres i fett depoter.

Krill-oljens høye innhold av antioksidanter
– Krill-olje inneholder fra naturens side en meget kraftig antioksidant ved navn Astaxanthin. – Astaxanthin beskytter krill oljen mot oksygen og harskning
– Krill olje har en beskyttende (antioksidativ) effekt, som er 48 ganger større enn effekten i normal fiskeolje og 34 ganger større enn i Coenzym Q10. – Astaxanthin har samtidig en naturlig dyp rød farge, som gir kapselen sin flotte farge.

Ophtamin Blueberry

Ophtamin Blueberry:

Ophtamin Blueberry – inneholder mange viktige vitaminer og mineraler for å opprettholde et normalt syn.

Generelt er produktet Ophtamin Blueberry veldig likt Ophtamin Krill Lutein + Omega 3, dog har vi OPPGRADERET produktet slik at du får et høyt innhold av anthocyaniner. Blåbær har et høyt innhold av anthcyaniner som bidrar til å opprettholde en normal netthinne funksjon.

Blueberry (Bilberry) er mørkviolette bær med et usedvanlig høyt av anthocyaniner. Antocyaniner hører til en innholdsgruppe av polyphenoler, kalt flavonoider og utgjør de røde og blå fargene i mange bær og frukter. Anthocyaniner er et antioxidant.
Krillolje har det formål å få en bedre absorbering av Lutein/Zeaxanthin. Studien bekrefter at Lutein/Zeaxanthin absorberes 8 ganger bedre sammen med Krillolje.

Ophtamin-Krill-650mg

Ophtamin Krill + Lutein og sink

Generelt er produktet Ophtamin KRILL veldig likt Ophtamin Lutein + Omega 3, dog er Omega 3 erstattet med NKO Krillolje med det formål av å få en bedre absorbering av Lutein/Zeaxanthin. Studien bekrefter at Lutein/Zeaxanthin absorberes 8 ganger bedre sammen med Krillolje.

Krillolje:
DHA delen i krilloljen bidrar til å opprettholde et normalt syn ved et daglig inntak på 250 mg.

Sink:
Sink bidrar til å opprettholde et normalt syn.
Sink bidrar til normal omsetning av A-vitamin i øyet.

C- og E-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.